Najčešće postavljana pitanja

Ukoliko želite da potražite određeni proizvod, molimo koristite polje za pretraživanje u header-u sajta. Unesite reči za pretragu i ako postoje na sajtu, prikazaće Vam se lista rezultata.
Nakon što ste dodali i potvrdili proizvode u korpi, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše porudžbine.
Ukoliko ste zaboravili lozinku, molimo koristite opciju za obnovu zaboravljene lozinke, koja se nalazi na stranici za prijavljivanje.
Da biste promenili podatke svog korisničkog naloga, molimo prijavite se i koristite opciju Ažurirajte nalog, koja se nalazi u odeljku Moj nalog.
Ukoliko želite da izvršite porudžbinu, potrebno je da kreirate korisnički nalog. Nalog se može kreirati i nakon što ste dodali željeni proizvod u korpu.

Ukoliko želite da promenite porudžbinu, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu. Molimo navedite šifru porudžbine koju možete pronaći u odeljku za Praćenje porudžbine.

Istoriju svojih porudžbina možete pogledati na sajtu, u odeljku za Praćenje porudžbine.
Za više informacija o dostupnosti proizvoda, molimo kontaktirajte nas koristeci Kontakt formular na sajtu.

Napravite prelepu majicu po želji

Nudimo Vam mogućnost štampe majica sa vašim motivima. Pošaljite nam Vaš zahev i rado ćemo za Vas kreirati majicu po želji.